Overkappingen

Op-maat-gemaakte Terrasoverkappingen

Spik- en span

Heerlijk buiten eten? Of gewoon even buiten zitten in de zomer…?

Ik zorg voor een op-maat-gemaakte terrasoverkapping die voldoet aan al uw wensen.

Hoge kwaliteit is een standaard

Douglashout is een nog wat onbekende houtsoort in Nederland, desondanks wordt het steeds populairder. Het hout heeft van zichzelf een warme kleur wat erg mooi staat in uw tuin.

Waarom een overkapping bij BC afbouw?

Ik werk nauwkeurig en kan in al uw wensen voorzien. Ik kan op korte termijn een terrasoverkapping bij uw plaatsen en volledig afmonteren.

Nette afwerking

Ik zorg altijd dat mijn werk pas af is wanneer de klant vindt dat het af is.

Professioneel

Ik werk professioneel en luister naar uw wensen, zodat we samen tot een mooi resultaat komen

Wat vinden mijn klanten?

Nadat we contact hadden opgenomen met Bart over het idee van het plaatsen van een terrasoverkapping konden Bart en zijn collega al vrij snel aan de slag. Binnen enkele dagen stond deze geheel geplaatst in onze achtertuin. Precies wat mijn vrouw en ik in gedachten hadden! De overkapping is netjes afgewerkt met edpm dakbedekking en een regenwater afvoer. Hier hebben wij inmiddels al enkele mooie zomeravonden tot laat onder genoten met vrienden en familie. De overkapping is afgewerkt met Led verlichting en een mooie nieuwe betoncire tafel, welke is gemaakt door een lokale ondernemer. Al met al zijn wij meer dan tevreden over het werk dat Bart en collega hebben uitgevoerd. Van planning tot uitvoering was alles perfect geregeld en afgewerkt.
Bas Boerman
Terrasoverkapping

Vraag een vrijblijvende offerte aan!